opc_loader

Wensenlijst

AGV Algemene Verordening Gegevensbescherming

Privacyverklaring
GN Hondensport
Bewaring van uw gegevens;
Uw gegevens worden door ons intern bewaard voor onbepaalde tijd om u, nu en in de toekomst van alle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied op de hoogte te kunnen stellen.
De interne bewaring van uw gegevens wordt op onze computers bewaakt door de daarvoor meest geschikte beveiliging systemen, welke iedere keer aan de hand van Updates weer aan de nieuwste veiligheidseisen zullen voldoen. Daarnaast is toegang tot deze gegevens bestanden versleuteld waardoor er voor onbevoegden geen toegang mogelijk is.
Gegevens delen met Derden;
Uiteraard kan het gebeuren dat wij uw gegevens moeten delen met derden, doordat wij uw bestelling opsturen hebben wij ook hiervoor uw gegevens nodig, welke wij via een beveiligd systeem  van Bpost of andere bezorgdiensten . Deze organisaties voldoen aan de AVG rondom de privacy. Actuele informatie rondom de verordeningen van deze bedrijven kunt u rechtstreeks bij hen opvragen.
Uw Rechten;
Uiteraard kunt u beslissen om geen informatie van ons meer te willen ontvangen, wij verzoeken u dan even een mailtje te sturen naar gnhondensport@gmail.com
U krijgt dan van ons een bevestiging zodra al uw gegevens zijn verwijderd uit ons adressen bestand. Deze gegevens zijn uw; naam / adres / postcode / woonplaats / e-mail adres  en eventuele telefoonnummers.
Mocht u geïnformeerd willen worden welke gegevens wij van u in ons systeem hebben? Stuurt u dan ook even een mail naar gnhondensport@gmail.com dan krijgt u van ons bericht met uw opgeslagen gegevens.
Uw instemming;
Wanneer u bij ons een bestelling doet in de webshop of per mail stemt u er in toe dat wij via bovenstaande werkwijze gebruik maken van uw gegevens, die u invult op onze website of die u via de mail beschikbaar stelt.
Vragen;
Hierbij hopen wij u voldoende informatie verstrekt te hebben over onze bezorgdheid voor uw Privacy gevoelige gegevens.
Mocht u nog vragen hebben? Kunt u deze altijd stellen:
GN Hondensport
E-mail gnhondensport@gmail.com